First Copyright Bookshop Antwerp designed by architect Vincent Van Duysen

1996

In 1996 we took Copyright to Antwerp. We found a location in Haarstraat, in the historic centre close to the Grote Markt. Architect Vincent Van Duysen converted two little houses into a small bookshop. To our pride and joy, several Belgian and foreign architecture and design magazines featured the design for its simplicity, functionality and attractiveness.

<p>De betekenis van de foto van moeder met nieuwgeboren kind was voor iedereen duidelijk. De rebus, minder evident: de strop van Gent + het Antwerpse handje</p>

De betekenis van de foto van moeder met nieuwgeboren kind was voor iedereen duidelijk. De rebus, minder evident: de strop van Gent + het Antwerpse handje

<p>De gevel werd verbouwd in de sfeer van een Engelse bookshop, in groenbruine tint geverfd</p>

De gevel werd verbouwd in de sfeer van een Engelse bookshop, in groenbruine tint geverfd

<p>De boekenrekken en tafel voor de architectuurboeken (werk-polaroids Verne)</p>

De boekenrekken en tafel voor de architectuurboeken (werk-polaroids Verne)

<p>De zwevende balie</p>

De zwevende balie

<p>Boekenrekken en display</p>

Boekenrekken en display

Your Cart