Ontwerp Vincent Van Duysen
  1. Architect Vincent Van Duysen

  2. foto's Wim Wauman

  3. foto's Cristina de la Madera

  4. foto Cristina de la Madera

  5. Permanente installatie van David Neirings (2007)

Voor de inrichting deden we opnieuw een beroep op architect Vincent Van Duysen. We kozen voor een modernistische, rechtlijnige stijl, "klassiek modern" in de sfeer van Mies van der Rohe, Adolf Loos, Pierre Chareau, met gebruik van mooie en waardevolle materialen.


Vloeren, centrale trap en balie werden uitgevoerd in bruinwit geaderde Emperador marmer uit de Spaanse Pyreneeën, de houten trappen en boekenkasten in donker gebeitst eikenhout, en boekensteunen in donkergrijs gegalvaniseerd staal.


Recent kochten we een kunstwerk van Belgische kunstenaar David Neirings, op onze vraag geconcipiëerd voor de centrale achterwand van Copyright.