1996: EERSTE COPYRIGHT BOOKSHOP IN ANTWERPEN ontworpen door Vincent Van Duysen
  1. Aankondiging van onze vestiging in de Haarstraat, Antwerpen (ontwerp Thomas Soete)

  2. De betekenis van de foto van moeder met nieuwgeboren kind was voor iedereen duidelijk. De rebus, minder evident: de strop van Gent + het Antwerpse handje

  3. De gevel werd verbouwd in de sfeer van een Engelse bookshop, in groenbruine tint geverfd

  4. De boekenrekken en tafel voor de architectuurboeken (werk-polaroids Verne)

  5. De zwevende balie

  6. Boekenrekken en display

In 1996 trokken we met Copyright naar Antwerpen. We vonden een locatie in de Haarstraat, in het oude centrum van de stad dicht bij de Grote Markt.

Architect Vincent Van Duysen verbouwde twee kleine huisjes tot een kleine bookshop. We kenden Vincent al vanaf de jaren '80 toen hij architectuur studeerde in Gent en bij ons zijn boeken kocht. De samenwerking verliep heel goed en qua vormgeving zaten we op dezelfde golflengte.