1992: herinrichting Copyright Bookshop Gent door architect Christian Kieckens
  1. Christian Kieckens, architect en professor architectuurontwerpen aan het Henry Van de Velde instituut in Antwerpen

  2. Christian bij het plaatsen van het eerste meubel dat hij voor ons ontwierp in 1992

  3. Kast voor architectuurboeken

  4. Tafel en kast voor tijdschriften.
    Foto van Reiner Lautwein (1992) voor een postkaart van Christian Kieckens

  5. Tafel voor kunstboeken

  6. De donkergebeitste eiken boekenrekken in de eerste kamer

  7. Balie in aluminium en hout

  8. Lamp van Jos Devriendt

Aan architect Christian Kieckens vroegen we in 1992 om de boekhandel in Gent herin te richten als een 'Work in Progress'.

In een eerste fase ontwierp hij nieuw meubilair: tafels en kasten (foto's 1,2,3,4). Later werden in het voorste gedeelte nieuwe boekenrekken geplaatst, in donker gebeitst esdoornhout (foto 5).

Eind 2007 kwam er een nieuwe balie in aluminium en hout (foto 6).

Voor de verlichting kozen we lampenkappen in keramiek van de Belgische ontwerper Jos Devriendt (foto7).

In een volgende fase zal Christian Kieckens de entree van Copyright Gent vernieuwen. De 19e-eeuwse vestibule wordt gerestaureerd, er komen nieuwe glazen deuren en over de hele lengte van de muur een glazen etalagekast.